lunes, 18 de diciembre de 2017

Premi a l'Esforç Personal i a l'Excel·lència Acadèmica 2017

Dijous, dia 14 de desembre de 2017, es va donar lloc a l'entrega de Premis a l'Esforç Personal i a l'Excel·lència Acadèmica dels alumnes del curs 2016-2017 de primària i secundària de Mallorca, al Palau de Congressos de Palma.
Els 63 alumnes de primària i els 359 de secundària, juntament amb les seves famílies i la premsa, varen gaudir d'una celebració inaugurada per un breu concert dels alumnes del Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca.


A continuació, la presidenta del Govern, Francina Armengol; el conseller d'Educació i Universitat, Martí March; el director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante; i la directora general del Personal Docent, Rafaela Sánchez, varen procedir a l'entrega dels diplomes i dels obsequis pels alumnes guardonats.


 


Cal destacar que quatre de les alumnes guardonades, Nerea Alfaro Ceballos, Victoria Tomás FiteniLucia Alfaro Ceballos i Cristina Martínez Muñoz, són estudiants de l'IES Son Ferrer, ja que tenen una mitjana superior a 9 de tota l'ESO. 

No només han rebut aquest reconeixement a nivell de l'illa, sinó també varen rebre una menció especial per part del centre durant la graduació de 2n de batxiller del curs 2016-2017.

Fonts:


No hay comentarios:

Publicar un comentario

La física espanyola Alicia Sintes

BIOGRAFIA Alicia Sintes és una física espanyola, nascuda a Menorca el 1969. Va estudiar la secundària i el batxillerat a Maó, i a la UIB...